Forklaring af kontrol af kalibreringsparametre
Kontrollen af kalibreringsparametre er en funktion i HCL-softwaren, der er relateret til gendannelse af kalibrering eller rekalibrering, når du bruger din PLT 400:
- Hvad "niveau" er,
- Hvordan "vandrette" og "lodrette" vinkler defineres, og
- Hvordan man beregner nøjagtige højder
Hvorfor vises denne meddelelse?
- Disse parametre mangler, eller
- De ikke længere er fuldt pålidelige
- Sikret nøjagtighed og ro i sindet
- Reduceret nedetid
- Gennemsigtighed
Følg de guidede arbejdsgange for at gennemføre processen:
1 - Du får muligvis vist en meddelelse, der angiver et "internt værktøjsproblem", og som foreslår, at en firmwareopdatering (med en efterfølgende kontrol af kalibreringsparametre) vil løse problemet. Tryk på "opdater".
Se denne artikel, hvis du har brug for hjælp til at opdatere din firmware. Der kræves en internetforbindelse, hvis du endnu ikke har downloadet firmwareopdateringspakken.
2 - Når firmwaren er blevet opdateret på værktøjet, får du vist billedet, hvor du kan starte forberedelsen til en kontrol af kalibreringsparametrene. Det kan tage cirka 10 minutter at gennemføre hele processen.
3 - Følg anvisningerne på skærmen, som kan variere afhængigt af, hvordan dit værktøj er opsat. Generelt skal du gøre følgende:
- Placer værktøjet på et stabilt underlag med minimerede vibrationer – softwaren angiver, når de krævede vibrationsniveauer er acceptable.
- Bemærk: En "gul trekant" i dette trin angiver, at vibrationerne, selvom de er tydeligt til stede, ikke er kraftige nok til at påvirke kalibreringsprocessen væsentligt. Denne meddelelse vises blot for at gøre dig opmærksom på en mulig indvirkning på fremtidige opsætninger.
- Hæld værktøjet 2,25-3,6° – softwaren angiver via visuelle hjælpemidler, når den krævede hældning er nået.
- Bemærk: En "gul trekant" i dette trin angiver, at hældningen er tilstrækkelig til at starte processen. "Grøn" angiver blot den optimale vinklede position.
4 - Lad værktøjet køre kalibreringen ved at trykke på "Start kalibrering". Når den er gennemført, får du en meddelelse som vist på billedet nedenfor. Du bliver også bedt om at slukke værktøjet og genstarte det, før du fortsætter arbejdet.
Kommentarer
0 kommentarer
Log ind for at kommentere.